★ Geboortekaartjes tweeling ★ Leuke illustraties ★ Op maat of zelf online maken

Hippe en trendy geboortekaartjes voor een tweeling jongens, meisjes of meisje en jongen met wolkjes, hartjes, silhouet, dieren of waterverf achtergrond. Deze lieve en originele tweeling geboortekaartjes zijn helemaal hip en erg populair. Ook leuk voor de babykamer om je ontwerp van je geboortekaartje op A3 poster of canvas te laten drukken, dit kan allemaal bij Lillybird. Er zijn ook bijpassende adresstickers en sluitzegels, dat maakt het geboortekaartje helemaal af en klaar om te verzenden! Geboortekaartjes voor een tweeling zelf online maken kan via www.lillybird.nl.

Tweeling geboortekaartjes

Een tweeling is wel heel speciaal. Bij Lillybird vind je de allerleukste geboortekaartjes voor een tweeling. Zowel stoere als hele lieve, maar ook hele moderne en eenvoudige tweeling geboortekaartjes. Helemaal hip op dit moment zijn geboortekaartjes met watercolour, hartjes of silhouet. Maar er zijn heel veel verschillende stijlen en dus genoeg keus voor een tweeling geboortekaartje!

Mooie papiersoorten

Je kunt je tweeling geboortekaartjes laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwalteit. Je kan kiezen voor natuurkarton, fotokaart, Gloss MC of een Luxe papiersoort als parelmoer, oud Hollands of Yvory Gold. Bij je eerste proefdruk via (www.lillybird.nl) ontvang je gratis een proefmonster van alle papiersoorten en kleuren enveloppen.

Enveloppen vooraf ontvangen

Enveloppen ontvang je na het plaatsen van een bestelling vooraf. Zo kun je in je verlof rustig alle adressen erop schrijven en eventueel alvast de enveloppen versieren. Bij ons kun je kiezen verschillende envelopkleuren, waaronder hele hippe transparante enveloppen en mooie kraftenveloppen.

Adresstickers en sluitzegels

Maak je geboortekaartje helemaal af met bijpassende adressticker of sluitzegels. Dat is superleuk! Daarnaast hoef je niet alle adressen te schrijven op de envelop, dat scheelt weer tijd. 

Kraamborrelkaartjes of extra insteekkaartjes

Geef je een kraamfeest dan is het misschien een idee om aparte insteekkaartjes erbij te bestellen. Dit zijn enkele vierkante kaarten in formaat 10 x 10 cm en kunnen helemaal in de stijl van jou geboortekaartje gemaakt worden. 

© 2015 - 2021 Lillybird geboortekaartjes op maat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel