★ Geboortekaartjes broertje of zusje ★ Leuke illustraties ★ Op maat of zelf online maken

Heel veel hippe en trendy geboortekaartjes voor een broertje of zusje met veel verschillende stijlen, kleuren en thema's! Het leuke aan deze broertje of zusje geboortekaartjes is dat je ze zelf online kan opmaken met eigen tekst, een foto of figuurtjes te vinden in de beeldbank. Ook leuk voor de babykamer om je ontwerp van je geboortekaartje op A3 poster of canvas te laten drukken, dit kan allemaal bij Lillybird. Er zijn ook bijpassende adresstickers en sluitzegels, dat maakt het geboortekaartje helemaal af en klaar om te verzenden! Zelf online geboortekaartjes voor een broertje of zusje maken kan via www.lillybird.nl.

Broertje of zusje geboortekaartjes

Weet je al dat het een broertje of zusje wordt? Bij Lillybird vind je de allerleukste geboortekaartjes voor een broertje of zusje. Zowel stoere als hele lieve geboortekaartjes, maar ook hele moderne en eenvoudige babykaartjes. Helemaal hip op dit moment zijn geboortekaartjes met watercolour, hartjes of silhouet. Maar er zijn heel veel verschillende stijlen en dus genoeg keus!

Mooie papiersoorten

Je kunt je broertje of zusje geboortekaartjes laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwalteit. Je kan kiezen voor natuurkarton, fotokaart, Gloss MC of een Luxe papiersoort als parelmoer, oud Hollands of Yvory Gold. Bij je eerste proefdruk (www.lillybird.nl) ontvang je gratis een proefmonster van alle papiersoorten en kleuren enveloppen.

Adresstickers en sluitzegels

Maak je geboortekaartje helemaal af met bijpassende adressticker of sluitzegels. Dat is superleuk! Daarnaast hoef je niet alle adressen te schrijven op de envelop, dat scheelt weer tijd. 

Kraamborrelkaartjes of extra insteekkaartjes

Geef je een kraamfeest dan is het misschien een idee om aparte insteekkaartjes erbij te bestellen. Dit zijn enkele vierkante kaarten kunnen helemaal in de stijl van jou geboortekaartje gemaakt worden. 

© 2015 - 2021 Lillybird geboortekaartjes op maat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel